Termékek Menü

Garancia

Garanciális feltételek

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk. A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük. A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Az általunk forgalmazott termékekhez  a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Amennyiben a garancia, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy kérem, jelezze a KAPCSOLAT menü alatt megadott elérhetőségünk egyikén.

A számítógépekre telepített szoftverekre jótállást nem vállalunk!

A számítógépeken és adathordozókon tárolt adatokért felelősséget nem vállalunk!

Portósan küldött csomagokat nem veszünk át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak! 

72 órán belüli csere garancia érvényesítése

72 órán belüli meghibásodása esetén azt be kell jelenteni a KAPCSOLAT menü alatt megadott elérhetőségünk egyikén. A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. Ha rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor a meghibásodott terméket kicseréljük. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy a vételárat visszafizetjük. Amennyiben a rendeltetésszerű használat nem egyértelmű, úgy a hivatalos márkaszerviz szakvéleményére van szükség.

A 72 órán belüli csere igény az alább felsoroltak együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy

Garancia érvényesítése

A termék meghibásodása esetén azt be kell jelenteni a KAPCSOLAT menü alatt megadott elérhetőségünk egyikén, vagy a meghibásodott terméket el kell juttatni a jótállási jegyen megadott hivatalos garanciaviselőhöz. A garanciális javítás csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. Amennyiben a rendeltetésszerű használat nem egyértelmű, úgy a hivatalos márkaszerviz szakvéleményére van szükség.

A garanciális javítási igény az alább felsoroltak együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék a gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy

 A garanciális hibával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a jótállási jegyen megadott hivatalos garanciaviselőhöz. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

© DUNACOMPUTER Webshop